A.F.P #13

Trek je anti alles acid attitude maar van zolder, want het is eindelijk weer tijd voor de Anti Fashion Party!!! Lang, heel lang geleden bedacht door de heetste anti fashion designer Bas Kosters en de lekkere rel dj chick Wannabeastar. Dit als tegen geweld van het heersende regime van de Fashion Week in Amsterdam met de veel te nette feestjes. Bij A.F.P. doen we namelijk alles even lekker anders met protest as a middle name. 

Kleurrijker dan ooit met wederom een subtiel gekozen thema waar zelfs je grootmoeder raad mee weet: Acid Poop Gangsta Punk! Denk aan anarchistisch tattoo’s met dollar tekens in je ogen, je bitch slappen met je fluor hanenkam en trippend op de acid house met je golden money clip in je handtas, snel je je naar Club NYX op 19 januari. Ja je hoort het goed, CLUB NYX is waar we te vinden zijn deze keer! De super hete nieuwe (gay) club in de Reguliersdwarsstraat. Leuker kan het gewoon niet! Wees vooral niet bang, het open-minded deur beleid geeft zelfs de meest macho straight girl & guy toegang....en dat voor maar E 10,-!!!

Zoals altijd een smashing line-up en dit keer op maar liefst 3 verdiepingen. Een line-up waar zelfs de goden van uit de hemel stuiteren. Laten we dan ook maar snel met de pret beginnen.  Bewapen je met gouden studs, lazer beams en glowsticks, want het is weer tijd om schandalig los te gaan op die verrotte designer hak en al dat mode gedoe achterwege te laten. Anti Fashion Party gaat hard, keihard! Tot in Club NYX op 19 januari!!!




No comments: